- قابلیتهای جدید نرم افزار کنتورخوانی
- سری جدید دستگاههای Symbol
- تحویل نهایی نرم افزار
- برگزاری دوره آموزشی نرم افزار کنتورخوانی گاز
- عرضهی ویرایش جدید نرمافزار
- سیستم مدیریت محتوایی برای همه
- دلایل بروز رکود در بروزرسانی سایتهای سازمانهای دولتی
- اقدام محدودکننده به ضرر شماست
- جوگیر نشوید!
- وقتی که یک سایت تبدیل به یک بازاریاب میشود
نرمافزار چاپ برچسب بارکدی کنتور گاز کارا مجموعهای از امکانات مورد نیاز برای چاپ برچسب با استفاده از چاپگرهای حرفهای برچسب را فراهم میآورد و میتواند با اعمال تغییراتی برطرف کننده نیاز بسیاری از سازمانها باشد. به دلیل آن که تا به حال فرصت آن دست نداده تا راهنمای کاربری این نرمافزار تهیه گردد، در این نوشته بر آنیم تا بخشی از قابلیتهای نرمافزار را به تصویر بکشیم.
نحوه نصب نرمافزار
نصاب این نرمافزار دقیقا همانند نصاب نرمافزار مدیریت کنتورخوانی گاز کارا طراحی شده و در کمترین زمان ممکن نرمافزار را نصب و آماده استفاده میکند. (برای اطلاع از نحوه نصب نرمافزار مدیریت کنتورخوانی گاز کارا اینجا را ببینید.)
اطلاعات ورودی
اطلاعات ورودی میتواند از فایلهای لیست سفید و یا سفارش برچسب دریافت گردد، یا یکی یکی به صورت دستی وارد شود و یا این که (در صورتی که نیازی به درج کد آدرس [از مشخصات مشترکین گاز] بر روی برچسبها نیست) به صورت سری و بر اساس قواعد محاسبه کد کنترل شماره اشتراک تولید شود. نام شرکت و نام ناحیه که بر روی برچسبها درج خواهد شد نیز باید جداگانه وارد گردد.
معمولا کاربران این نرمافزار برچسبهای خود را به ترتیب کد آدرس چاپ میگیرند ولی برای موارد خاص پیشبینی تغییر نحوه مرتب سازی نیز صورت گرفته است.
انتخاب نوع چاپگر
نرمافزار چاپ برچسب بارکدی کنتور گاز کارا از زبان ZPL که مخصوص چاپگرهای پیشرفته تولید شرکت Zebra میباشد پشتیبانی میکند و با استفاده از این زبان از قابلیتهای ویژه این نوع چاپگرها استفاده میکند. در این حالت نرمافزار از راهانداز به عنوان یک واسطه استفاده نمیکند و دستورات چاپ را مستقیما روی درگاه متصل به چاپگر (که میتواند از نوع سریال یا موازی باشد) ارسال میکند. در نتیجه با استفاده از این قابلیتهای ویژه میتوان در حین چاپ تنظیمات سرعت و کیفیت را تغییر داد و در ضمن به بالاترین بازدهی ممکن برای چاپ با این گونه چاپگرها رسید.
از سوی دیگر این نرمافزار از چاپگرهای برچسب عادی که از این زبان پشتیبانی نمیکنند نیز پشتیبانی میکند اما در هر صورت برخی امکانات پیشرفته کنترلی در اختیار کاربر قرار نخواهد گرفت.
انتخاب نوع چاپگر از طریق جعبه گفتگوی زیر انجام میپذیرد:
انتخاب فهرست چاپ
فهرست چاپ با تعیین ردیف آغاز و پایان مشخص میگردد. کاربر میتواند با استفاده از دو مشخصه شماره اشتراک و کد آدرس در فهرست جستجو کند.
چاپ
بعد از مشخص کردن فهرست چاپ کاربر میتواند آنها را چاپ کند. یکی از مشکلات کار با چاپگرهای برچسب آن است که این چاپگرها نیازمند آن هستند که بعد از چاپ هر چندهزار برچسب با برچسب خام و یا ریبون تغذیه شوند. لذا نیاز است که فرایند چاپ متوقف شود و پس از انجام این عمل کار ادامه یابد.
کاربر میتواند در صورت نیاز مشخص کند که فرایند چاپ لازم است پس از چاپ تعداد معین برچسب متوقف گردد و با فرمان وی دوباره ادامه پیدا کند (اگر از چاپگرهای سازگار با ZPL استفاده میشود نیازی به استفاده از این قابلیت نیست چرا که نرمافزار در حین چاپ بسیار منعطف است). علاوه بر آن میتواند مشخص کند که نوع برچسبهای مورد نیازش کدام است (بارکددار، بدون بارکد، بارکددار و بدون بارکد به صورت متوالی و یا بر اساس درخواست ثبت شده در فایل سفارش برچسب). انتخاب میزان درجه تیرگی، سرعت چاپ و درگاهی که چاپگر به آن متصل است از دیگر انتخابهای اولیه کاربر است.
وقتی فرایند چاپ آغاز میشود میزان پیشرفت آن در پنجرهای مانند شکل زیر به اطلاع کاربر میرسد. کاربر (فقط برای چاپگرهای سازگار با ZPL همانند Zebra Z۴MPlus) میتواند در حین چاپ سرعت چاپ و تغییر دهد و یا فرایند چاپ را موقتا متوقف کند، چند رکورد به عقب برگردد و کار را ادامه دهد. همچنین در صورتی که راهانداز چاپگر سازگار با ZPL نصب نشده باشد (امری که از طرف ما به عنوان ارائه دهندگان نرمافزار توصیه میشود!) در صورتی که به دلیل اتمام مواد خام چاپگر متوقف شود نرمافزار نیز به صورت خودکار متوقف میشود و پس از رفع مشکل چاپگر، فرایند چاپ به صورت خودکار ادامه مییابد.
خروجی نهایی به یکی از دو شکل زیر خواهد بود (برچسب متال):